Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste potrebovali letake, pa niste poznali nobenega tiskarja? V Google ste vpisali tisk letakov poceni in kvalitetno in iskalnik je našel 50 strani takih in drugačnih tiskarn?

Koga sedaj izbrati?  Kako naj vem, da bom dobil točno tak izdelek, ki ga pričakujem?

Letaki so cenjeni kot raznoliko komunikacijsko sredstvo, so en izmed najbolj priljubljenih tiskanih izdelkov in so tudi v digitalni dobi globoko zasidrani v naši kulturi. 

Letaki so najbolj učinkoviti, ko je pri njihovem oblikovanju upoštevana ciljna skupina. To ne velja samo za oglaševanje dogodkov, temveč tudi za vaše kupone, vabila, reklamne letake, kartice za termine in še kaj –  letak je zaradi svoje raznolikosti eden najbolj iskanih izdelkov tiskarne za individualne in poslovne kupce po vsem svetu.

Spletna tiskarna eTiskarna.si je vaša prva in prava izbira za tisk letakov. Smo partner vodilne mednarodne tiskarne s sedežem v Nemčiji, zato imamo v ponudbi vse promocijske materiale, ki jih potrebujete in jih boste potrebovali za vašo učinkovito predstavitev na trgu. Zaradi centralnega naročanja vhodnih materialov, ki jih naročamo v večjih količinah, vam lahko zagotavljamo najnižje spletne cene v Sloveniji.

Letake lahko natisnemo na več kot 20 različnih materialov – vključno z zaključnimi dodelavami. Pri tisku vaših letakov se lahko zanesete na naše strokovno znanje in izkoristite vrhunsko kakovost po odličnih cenah.

Ne glede ali potrebujete 25 izvodov za zasebna vabila ali 500.000 kosov za vašo promocijsko kampanjo, je eTiskarna.si pravi naslov za vas.

Za vas smo tokrat pripravili spodnjo predlogo za letak. Narejena je v Adobe Illustratorju.
Ceno za 1000 kosov teh letakov izračunajte tukaj.

Prenesite jo tukaj.
[maxbutton id=”1″ url=”https://www.dropbox.com/s/cdq7l2a4uogbfj4/letak_razprodaja_preview.ai?dl=0″ text=”PRENESI LETAK” ]

Tisk letakov - poceni in kvalitetno

Tukaj smo za vas pripravili še razlago različnih barvnih prostorov. Vabljeni k branju.