Zakaj potrebujemo upravljanje socialnih omrežij?

Vaši kupci so pristoni na socialnih omrežjih

Samo Facebook ima preko 1,3 milijarde uporabnikov. Ne glede na to, v kakšni branži je vaše podjetje, vaše stranke dnevno uporabljajo socialne medije. Pomembno je, da jih vključite in povežete z vašo blagovno znamko, tako da boste vedno njihova prva izbira.

Stranke iščejo vaše podjetje

Ljudje neprestano iščemo informacije o izdelkih ali storitvah, ki jih potrebujemo. Če vaše podjetje ponuja izdelek ali storitev, ste lahko prepričani, da vas starnke iščejo. Za vas bomo skrbeli za prepoznavnost podjetja ali blagovne znamke.

Podjetja si zaslužijo strokovno upravljanje socialnih medijev

Večina lastnikov podjetij nima časa za upravljanje vseh svojih socialnih omrežij. Mi vam lahko pomagamo pri upravljanju in vodenju vaših socialnih profilov in strani. Ponujamo celovite storitve upravljanja socialnih medijev. Preobrazite svojo družbeno medijsko prisotnost z visokokakovostno vsebino, dnevno prisotnostjo in vedno več sledilci.

Začnimo sodelovati! Vpišite svoje podatke in izdelali vam bomo nezavezujočo ponudbo!

Kaj vam nudimo?

Postavitev računov na socialnih omrežjih in kreiranje objav

Delamo na prepoznavnosti podjetja, skrbimo za pojavljanje vaše blagovne znamke na družbenih omrežjih in razvijamo ustrezne teme in vsebine da bi dosegli ciljne stranke.

Upravljanje promocij

Za vas pripravljamo oglaševalske akcije in vas obveščamo o napredku.

Usmerjanje sledilcev na vaše spletno mesto

Z boljšimi objavami dobivate tudi nove sledilce, katere vodimo na vašo spletno stran in pozivamo k nakupu vaših izdelkov ali storitev.

Obiščite tudi našo spletno tiskarno eTiskarna.si!

V spletni tiskarni eTiskarna.si vam nudimo največji izbor promocijskih artiklov in tiskovin na enem mestu v Sloveniji! Prepričajte se sami s klikom na spodnji gumb. Za vas tiskovine tudi  oblikujemo. 

[maxbutton id="2" url="https://etiskarna.si" text="V spletno tiskarno!" ]