10 načinov uporabe razglednic za trženje ➡️

 

Za lastnike malih podjetij je pogosto izziv kako na inovativen način tržiti svoje podjetje. Ena od preizkušenih taktik za obveščanje kupcev in povečanje prodaje oziroma prometa za vaše podjetje je: uporaba razglednic!

Razglednice lahko uporabite za različne namene. Tukaj navajamo 10 različnih načinov uporab razglednic, za katere upamo, da vam bodo služile kot navdih za boljšo promocijo vašega podjetja.

1. Razglednice kuponi 

 Razglednice kuponi

Prodajalne, restavracije in storitvena podjetja, kot je na primer kozmetični salon, lahko uporabljajo razglednice kot kartice zvestobe, da se stranke redno vračajo.

2. Razglednice opomniki  ❗️

Omislite si lahko magnetne razglednice. Te so dovolj velike, da privabijo pogled, ko jih stranke pripnejo na kuhinjski hladilnik. Če imate na primer frizerski salon, lahko z magnetnimi razglednicami opomnite svoje stranke, da vas pogosteje pokličejo in obiščejo, saj jih kartica vsakodnevno spomni na vas.

3. Najava velike otvoritve

Ljudje ljubimo novosti in če vaše podjetje odpira novo trgovino, morate o tem obvestiti kupce. Uporabite krepko grafiko in privlačno obliko besedila, da pritegnete največjo pozornost.

4. ❗️ RAZPRODAJA ❗️

Razprodaje so magnet, da v vašo prodajalno privabite več kupcev. Uporabite razglednice, ki vam nudijo dovolj prostora za zapis vseh informacij, ki jih potrebujejo vaše stranke.

5. Popusti za nove stranke ????

 Popusti za nove stranke

Še en način povečanja prodaje so kartice s popusti za nove stranke. To je odličen način, da ljudje preizkusijo vašo storitev in postanejo vaše stranke.

6. Posredni oglas

Potrošniki smo v zadnjem času čisto preveč oblegani z neposrednimi oglasi. Poskusite nekaj novega in poskusite z estetsko fotografijo vašega izdelka ali storitve, saj slika pove več kot tisoč besed in tako na posreden način obvestite stranke o vašem izdelku.

7. Brezplačni izdelki

Pripravite se na naval novih strank, ki bi radi preskusili vaše podjetje v zameno za brezplačen izdelek ali storitev. Kupci, ki imajo dobre izkušnje, se bodo skoraj zagotovo vrnili.

8. Informacije o vašem podjetju ☑️

Razglednice so popolne velikosti za sporočanje vseh ključnih informacij o vašem podjetju in jih lahko preprosto uporabite kot mini letake. Zadovoljni kupci lahko delijo vaše sporočilo tako, da svojo razglednico pošljejo prijatelju ali družinskemu članu.

9. Popusti za rojstni dan

Popusti za rojstni dan

To je tisto, kar ločuje vašo majhno podjetje od velikega prodajnega podjetja. Priložena kartica s popustom za rojstni dan bo okrepila zvestobo in vas ločila od množice.

10. 1+1

Plačaj 1 izdelek, prejmi 2

Z razglednico lahko oglašujete akcijo 1+1 (plačaj en izdelek, prejmi dva). Razmislite, kaj potrebujejo vaše stranke in jim ponudite brezplačen izdelek. S tem načinom oglaševanja boste nedvomno pridobili kar nekaj novih strank.

Vabljeni, da obiščete našo online tiskarno eTiskarna.si in preverite našo ponudbo razglednic!


NAKUP


Nakup razglednic Nakup vizitk Nakup letakov

 

Kategorije: Vadnice