Pomen barv pri oblikovanju tiskovin in vaše celostne podobe

barvni krog

V tem članku vam bomo predstavili pomen barv v celostni podobi vašega podjetja in pri oblikovanju tiskovin za promocijo.

Ko pomislite na blagovno znamko, kaj vam pade na misel? Logotip? Njihov najnovejši izdelek? Privlačen slogan?

Od zlatih lokov do modrih krogov, barva je ključnega pomena za naše prepoznavanje blagovnih znamk in podjetij. Barva vpliva na način odziva ljudi, ko se prvič srečajo s podobo podjetja. Pomembno je razumeti, kako barve vplivajo na percepcijo ljudi ter izbrati pravo barvo za vaš posel. Ker se zavedamo, da je pomembno izbrati pravo barvo za vašo predstavitev na trgu, smo za vas pripravili barvno paleto, v kateri pojasnjujemo pomen barv in priporočamo uporabo barv glede na vrsto posla, ki ga opravljate.

Upajmo, da bodo podatki, vključeni v informativni prikaz pomagali pri boljšem razumevanju barv in barvnih kombinacij ter da boste izbrali pravo za vaš posel.

Spodaj smo vam naredili tudi graf, v katerem prikazujemo za katere barve se naše stranke odločajo največ.

pomen barv celostna podoba oblikovanje tiskovin barvni krog

Vabljeni, da si ogledate tudi članek o oglaševanju na prostem in oglaševanju dogodkov ter razširite krog svoj strank na enostaven in poceni način!

Današnje znanje lahko kvalitetno uporabite tudi pri načrtovanju svoje nove vizitke.

Preverite tudi barvno kombinacijo, ki smo jo pripravili za pomlad – poletje 2018 in smiselno uporabite predlagane barve za oglaševanje svojih dogodkov in izdelkov.

Spletna tiskarna eTiskarna.si – najbolj široka ponudba in vaša pr(a)va izbira!

Kategorije: Vadnice