This content has been archived. It may no longer be relevant

Barvni trendi pomlad 2018 #3 – inspiracija kraljeva poroka

Tudi ta ponedeljek smo za vas pripravili Pantone barvni trend za pomlad 2018. Ta je tokrat bolj pravljično obarvan, saj nas je inspirirala kraljeva poroka. Barvna kombinacija vključuje mistične vijolične odtenke v kombinaciji s kraljevsko modro in črno barvo.

barvni trendi pomlad 2018 kraljeva poroka

Vijolična barva predstavlja duhovnost, sveto, tretje oko, izpopolnjenost, strast in vitalnost. Različni odtenki vijolične imajo različne pomene. Svetlo vijolični odtenki predstavljajo žensko energijo – dobroto, pa tudi romantične in nostalgične občutke. Temno vijolični odtenki izzovejo občutke žalosti in mrakobnosti. Svetlo vijolični odtenki nakazujejo bogastvo, plemenitost, razkošje in moč.

Vijolična barva ima različne učinke na um in telo – vzpodbuja duha, pomirja um in živce, krepi občutek svetega, predstavlja duhovnost ter spodbuja domišljijo in ustvarjalnost.

Barve, uporabljene v tem barvnem trendu za pomlad 2018 so naslednje:

barvni trendi pomlad 2018 vijolična barva kraljeva porokabarvni trendi pomlad 2018 vijolična barva kraljeva porokabarvni trendi pomlad 2018 vijolična barva kraljeva poroka

Tako, to je bila današnji barvni trend za pomlad 2018. Kraljeva poroka je mimo in mi za vas že pripravljamo nove inspiracije na naslednji teden.
Spremljajte naš blog in bodite na tekočem s trendi v grafičnem oblikovanju. Hvala, da nas spremljate, želimo vam čudovit začetek tedna.

Za grafično oblikovanje vaše tiskovine se lahko obrnete na nas in kontaktirate na e-poštnem naslovu: info@diling.si ali po telefonski številki: 031 773 150.

Kategorije: Dobro jutro